2013. október 30., szerda

Csak 1 gyakorlat? - Edzés 600 ismétléssel, avagy így kezdődik egy 30 napos TestszobRász Kihívás

Kedves TestszobRászok!
Ha kevés idő jut az edzésre, ha nincs időtök a videókkal bíbelődni, jól jöhet Csak1gyakorlat. ;) Ezek a TestszobRász Tréningek hasonló elven épülnek fel, mint aCardio Burning, Jump Burning, illetve Stregth Burnin edzések. A különbség csupán annyi, hogy ezek a tréningek alapvetően egy-két nagy izomcsoportra fókuszálnak, s az ismétlésszám is magasabb az egyes gyakorlatoknál, hiszen viszonylag kevés gyakorlatot végzünk.
De hogyan is épül fel a mai tréning és mi a cél?
Amit el szeretnénk vele érni, az nem más, mint az alsó fertály, vagyis a női szakasz problémás testrészeinek, izomcsoportjainak a kigyúrására, kerekítésére, szálkásítására törünk. Nem titkolt célunk a karácsonyig megvalósított fogyás sem, amihez azonban az étkezést is hozzá kell tennünk. Emellett dolgozunk a hasunkra és a kardió elemekkel meggyorsítjuk anyagcserénket is. A tréning után feltétlenül gondoskodjatok a megfelelő fehérje bevitelről akár turmix, akár egyéb táplálék formájában.

EDZÉSLEÍRÁS:
1. Végezz kitöréseket váltott lábbal. Fejed fölött a medicinlabda vagy a nagy súlyzód végig. Az enyém 5 kg. 50 db-ot hajts végre.
2. 4ütemű fekvőtámaszokat csinálunk, ezt ismered. (lsd. TetsszobRász videók). A cél, hogy a végén jó magasra szökkenj. %0-et csinálj belőle, nyugodtan haladj tízesével és közben pihenj meg.
3. Szumós guggolás során a lábfejek kifelé néznek, a térdek nem mennek a boka elé, és ahogy mondani szoktam, "bazinagy" a terpeszed. Guggolj bele mélyen, vízszintesig, majd a guggolásból felemelkedést szökkenéssel fejezd be és ismét guggolj. Ebből is 50 az adag.
4. Hanyatt fekvésben zárod a lábakat függőlegesen, de vigyázz, ne essen a lábad a felsőtested fölé. Kezek tarkón, fej, vállak, törzs megemel, derék leszorítva a talajra. Innen told fel a csípődet. Vigyázz, ne a lendület mozgasson, izmaiddal emelj 50 ismétlésben.
Ha végeztél, még kétszer menj végig a gyakorlatokon.
Edzés végén nyújts és igyál sok-sok folyadékot a nap során!
Szuper Vagy! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése