2013. október 7., hétfő

TetszobRász STRENGTH BURNING #5 - Kardió-Erősítés Fúzió

Kedves TestszobRászok!
Itt vagyok újra. Végérvényesen, telis-tele ötletekkel és új edzésprogramokkal, melyeket folyamatosan megosztva Veletek szeretnélek Benneteket magammal rántani a lelkemet átható vidámságba. Ez az ősz most tényleg más! Nyoma sincs az ilyenkor rám jellemzős keserédes nosztalgiázásnak az elmúlt nyári napokról. Minden napot edzéssel kezdek, nincs kivétel. Minden egyes edzésem része egy kemény, pörgős kardió blokk. És bár az elmúlt hónapban sokszor futottam össze szülinapi tortácskákkal, a Könnyű Hétfők és a kő kemény tréningek visszatartják a lerakódni kívánkozó téli vésztartalékot.
Nektek mi a célotok a közeli jövőre nézve? Kell hogy legyenek apró mérföldkövek az életünkben, így válhat csak a rendszer, így lehet csak a harmónia mindennapjaink része. Az én következő mérföldkövem a Karácsony, a december. Fitness szempontjából szeretném rövidíteni a futóidőmet egy réges régi körömön, ami 13 kilométer, továbbá szeretném kicsit definiálni az izomzatomat. Amíg tehát az idő engedi, addig futok és a TestszobRász edzéseket végzem, amikor már viszon bekényszerülök a szobába, kicsit a nagyobb súlyzós gaykorlatokat szeretném előtérbe helyezni.
A következő gyakorlatsort mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szeretné felgyorsítani anyagcseréjét, erősödne, fogyna és a célja a szép szálkás, mégis használható izomzat felépítése. A tréning rövid, de éppen ezért nagyon intenzív. Hajts tehát a maximumon, hogy valóban élvezhesd a minimalista edzésprogram valamennyi áldásos hatását. És mi lesz a táplálkozással?
No igen! A lényeg!
Szénhidrátokat (ami nem zöldség vagy gyümölcs - a zöldség alatt nem a krumplit értem) edzés után 2 órán belül fogyassz, vagyis meg kell dolgoznod értük. De itt se egy tál tésztára vagy egy-két szelet tortára gondolj, hanem mértékletes teljes kiőrlésű tésztafélére, kenyérre, zabliszttel készült ételekre gondolj. Bőven fogyassz energiamentes folyadékot, egyél sok-sok friss zöldséget és picit kevesebb gyümölcsöt. Fogyassz minden étkezésed során teljes értékű fehérjét (sovány túró, joghurt, sovány sajt mértékkel, sovány marhahús, birkahús, esetleg vadhús, szárnyasok, hal, tojás). Fogyaszthatsz fehérjeturmixot is, azonban törekedj arra, hogy minimálisan egyél többszörösen feldolgozott élelmiszereket (itt természetesen nem a főtt ételek ellen beszélek, hanem az élelmiszeripar csodáira).
Az eredményt eléred, hidd el!
Csatlakozz hozzám a Facebook-on is itt.
Ja, igen! És az edzésed!
Hajrá! :)))





EDZÉSLEÍRÁS: A 3 BLOKKot összesen háromszor ismételd meg!

KARDIÓ:
  1. Terpesz-zár szökkenés - 20
  2. Hegymászás labdával - 20
4-szer ismételd meg a Kardio Blokkot!

ERŐSÍTÉS:
  1. Mély guggolás súly tolással - 10-10 karonként
  2. Bal láb kitörés előre oldalemeléssel - 10
  3. Guggolás szökkenéssel, súlyzóval - 20
  4. Jobb láb kitörés előre oldalemeléssel - 10
  5. Guggolás szökkenéssel, súlyzóval - 20
 HASIZOM:


  1. Lebegőülésben páros láb és törzshúzás - 20
  2. Bicikli kiemelt törzzsel - 20
  3. Hasprés - 20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése