2014. február 3., hétfő

TestszobRász 30 napos TRÉNING Program - Vigyázz, kész, indulunk!

Kedves TestszobRászok!
Változtatni, új szokásokat kialakítani nagyon nehéz, hiszen saját akaraterőnkre van leginkább szükségünk ahhoz, hogy a bizonyos "kúra" letelte után a jó úton maradjunk. Néha azonban elindulni sem egyszerű,. Hogyan kezdjem? Mit tegyek? Mennyi edzés szükséges a változáshoz? Mit egyek, hogy elérhessem a célom? Egyáltalán mi is a célom?
Ezért szeretnélek meghívni, hogy csatlakozz hozzám az elkövetkezendő egy hónapban és végezz TestszobRász EDZÉSEket napi rendszerességgel. A Blogon mindent megtalálsz, hogy sikerre vidd céljaidat. Miről szól a Program?
Heti 5 napra találsz egy edzést, ami 15-30 perces lesz. Ez beiileszthető akár a reggeli rutinok közé, vagy este, mikor már a Család nyugovóra tért. A Program célja, hogy az Edzés, a testmozgás a napod részévé váljon. Ha komolyan veszed a dolgot és tényleg minden nap mozogsz velem a Terv szerint, a tréning egy hónap alatt nemcsak eredményeket hozhat, de igényeddé is válik majd, ami az életmó váltás alapja lesz.
Mit kell tenned?
Kövesd az "órarendet"! Napi 15-30 perced biztosan jut magadra, így tedd félre a kifogásokat! Kövesd a folyamatosan érkező étkezési tanácsokat a itt a Facebook oldalon! Ha törekszel a "tiszta" étkezésre, vagyis kerülöd a cukros, zsíros, szénhidrátokban gazdag ételeket, s megiszol napi 2,5-3 liter energia-, mesterséges édesítőszer- és szénsavmentes folyadékot, akkor biztos lehetsz a változásban a 30.nap végére. 
Mérlegelj! De ne csupán a fürdőszoba mérlegedre hagyatkozz, hanem mérd meg karod, melled, derekad, csípőd és combod körfogatát. Ezt tedd úgy, hogy felírod magadnak azt is, hogy a földtől mérve milyen magasan mérted a körfogatokat, hogy legközelebb is ugyanitt mérj majd. Így lesz reális az eredményed.
Jegyzetelj! Jegyezd le, hogy a tréningeidet mennyi idő alatt végezted el, iletve adott idő alatt hány ismétlésre voltál képes. Használj Edzőfüzetet. Díszítsd sját ízlésed szerint és jegyzetelj bele minden nap. Ez a kis notesz lesz az edzőpartnered - mellettem.
Nos, most már nagyjából mindent tudsz, de a további információkat feltétlenül kövesd a Facebook oldalon! Iratkozz fel a TestszobRász HÍRLEVÉLRE a régi TestszobRász oldalon és kérdezz bátran!
Ha komoly túlsúllyal küzdesz, módosítsd a gyakorlatokat! Az ugrások legyenek lépések. A súlyzó legyen kisebb (1-1,5-2 kilogramm, ilyen sorrendben haladva felfelé 2 hetente). Valamint egészítsd ki a programot a hamarosan érkező TestszobRász OVERSIZE Edzésprogrammal oly módon, hogy a heti 5 ajánlott edzésből 3 alkalommal ezt a programot követed! Soha ne csüggedj, hiszen sokan egy hajóban evezünk és együtt vagyunk ugyanabban a csónakban!
Változtatni nehéz, de ne feledd, a változás Benned van!

TestszobRász 30 napos TRÉNING - 1. hét
Hétfő: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-strength-burning-4-teljes.html 
Kedd: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-cardio-burning-3-kerekites.html 
Szerda: Szabadon választott sportos tevékenység (pl. kocogás, ellipszis tréning, szobakerékpár, gyaloglás, úszás, jóga stb. minimum 30 percben)
Csütörtök: http://testszobrasz.blogspot.hu/2014/01/testszobrasz-strength-burning-2.html 
Péntek:http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/10/tetszobrasz-jump-burning-2-ettol.html
Szombat: http://testszobrasz.blogspot.hu/2013/09/testszobrasz-cardio-burning-5-totalis.html
Vasárnap: Pihenőnap (Maradj aktív! Sétálj egy nagyot, biciklizz, ha az idő engedi. Legalább egy órát tölts a szabadban!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése